Újdonságok és hírek

hírek: frissítések

21 November 2018

A Spazio Archiproducts Design Award – díjat nyert

A Francesco Lucchese által tervezett innovatív Spazio elszívó meggyőzte a nemzetközi szakmai zsűrit, akik már harmadik alkalommal gyűlnek össze, hogy kiválasszák az Archiproducts Design Award verseny győztesét.

A szükséges tulajdonságok, amelyek ahhoz kellenek,hogy egy egyszerű termékből győztest csináljanak, az az innováció, a funkcionalitás és természetesen az esztétikum.

A Spazio mindezen területeken meggyőzte a zsűrit, meghaladva a konyhai szagelszívók hagyományos koncepcióját, helyette igazi bútordarabként mutatva meg önmagát: Elektromos készülék és ötletes bútordarab, melyet úgy terveztek, hogy a konyhaszigeten a legoptimálisabb helykihasználást valósítsa meg és nagyfokú gyakorlatiasság jellemezze a konyhai tevékenységek során.

A sziget 180 cm-es tartóeleme a gyakorlatban többek között füstüveg polcokból áll melyeken különböző edényeket és egyéb hasznos konyhai eszközöket tárolhatunk, valamint részét képezi továbbá egy kampókkal ellátott cső az evő- és főzőeszközök átlátható elreendezése céljából, illetve egy LED világítórendszer amely intenzív módon világítja meg a munkafelületet. Mindezeken felül a készülék új tartozékokkal is rednelkezik, mint pl. USB bemenet, tablet tartó és a beltéri növények számára kialakított zöld terület.

Falmec S.p.A. Via dell'artigianato, 42 - 31029 Vittorio Veneto TV - Italia.
Fax 0438 501531 - P.Iva 02344900267 - Reg. Imprese e Cod. Fiscale TV02344900267 - Cap. Soc. € 416.000,00