21 November 2018

A Spazio Archiproducts Design Award – díjat nyert

A Francesco Lucchese által tervezett innovatív Spazio elszívó meggyőzte a nemzetközi szakmai zsűrit, akik már harmadik alkalommal gyűlnek össze, hogy kiválasszák az Archiproducts Design Award verseny győztesét.

A szükséges tulajdonságok, amelyek ahhoz kellenek,hogy egy egyszerű termékből győztest csináljanak, az az innováció, a funkcionalitás és természetesen az esztétikum.

A Spazio mindezen területeken meggyőzte a zsűrit, meghaladva a konyhai szagelszívók hagyományos koncepcióját, helyette igazi bútordarabként mutatva meg önmagát: Elektromos készülék és ötletes bútordarab, melyet úgy terveztek, hogy a konyhaszigeten a legoptimálisabb helykihasználást valósítsa meg és nagyfokú gyakorlatiasság jellemezze a konyhai tevékenységek során.

A sziget 180 cm-es tartóeleme a gyakorlatban többek között füstüveg polcokból áll melyeken különböző edényeket és egyéb hasznos konyhai eszközöket tárolhatunk, valamint részét képezi továbbá egy kampókkal ellátott cső az evő- és főzőeszközök átlátható elreendezése céljából, illetve egy LED világítórendszer amely intenzív módon világítja meg a munkafelületet. Mindezeken felül a készülék új tartozékokkal is rednelkezik, mint pl. USB bemenet, tablet tartó és a beltéri növények számára kialakított zöld terület.

I confirm that I have read the above information, I ask to be subscribed to the Newsletter service of Falmec S.p.A. containing information on the latter's products or services, as well as promotions or invitations to events in which it will participate. (read all)

FALMEC - Multikomplex Budapest Kft.
Multikomplex Budapest kft.
1211 Budapest Mansfeld Péter utca 27.
tel:  06 1 420 7383 / 112
mobil: 06 30 619 6999

nyitva tartás: H-P: 8:00 - 16:00-ig