19 Március 2019

A Spazio megnyerte a Casa Decor 2019-díjat.

A madridi Casa Decor rangos belsőépítészeti rendezvényen bemutatott Spazio díjat kapott a legjobb terméktervezésért.

A zsűri elismerte Francesco Lucchese kreativitását aki ezt az elszívót tervezte, és azoknak a képességeit, akik ténylegesen a készüléket gyártották, azaz a Falmec Lab munkáját. A Spazio azért nyert, mert mindennapi használati tárgyként a kifogástalan designnak köszönhetően első osztályú díszítőelemmé is válik. Emellett meglepő technológiai innovációja kivételes támogatást nyújt a konyhában végzett tevékenységek során.

Ez a modell valójában maximalizálja a helyet, köszönhetően a kényelmes üvegpolcoknak ahol edények és főzőeszközök tárolhatók; valamint a kampókkal felszerelt csatornának és a tablet-tartónak, amely lehetővé teszi a főzés közben a receptek figyelemmel kísérését.

A fentieken kívül még kapunk egy LED-rendszert, amely megvilágítja a teljes munkafelületet; két USB-portot a mobil eszközök feltöltéséhez és a fotoszintézist serkentő fényt, amely lehetővé teszi egy kis, függő kert kialakítását fűszernövények termesztésére.

Legvégül, ez az elszívó rendelkezik a Circle.Tech technológiával, amelyben a levegő kiáramlása áthalad egy vízszintes szűrő testen, amely a motort lefedi. Ez lehetővé teszi a kiváló teljesítményt a szívás, a szűrés és a csend szempontjából. Meg kell említeni az exkluzív kombinált Carbon.Zeo szűrőt, amely természetes eredetű anyagokat, például zeolitot és aktív szenet használ, és maximális hatékonysággal tartja fogva a szagokat.

Mindezen jó okok miatt a Casa Decor 2019 zsűrije úgy döntött, hogy díjazza a Spazio-t!

I confirm that I have read the above information, I ask to be subscribed to the Newsletter service of Falmec S.p.A. containing information on the latter's products or services, as well as promotions or invitations to events in which it will participate. (read all)

FALMEC - Multikomplex Budapest Kft.
Multikomplex Budapest kft.
1211 Budapest Mansfeld Péter utca 27.
tel:  06 1 420 7383 / 112
mobil: 06 30 619 6999

nyitva tartás: H-P: 8:00 - 16:00-ig