19 Március 2019

A Spazio megnyerte a Casa Decor 2019-díjat.

A madridi Casa Decor rangos belsőépítészeti rendezvényen bemutatott Spazio díjat kapott a legjobb terméktervezésért.

A zsűri elismerte Francesco Lucchese kreativitását aki ezt az elszívót tervezte, és azoknak a képességeit, akik ténylegesen a készüléket gyártották, azaz a Falmec Lab munkáját. A Spazio azért nyert, mert mindennapi használati tárgyként a kifogástalan designnak köszönhetően első osztályú díszítőelemmé is válik. Emellett meglepő technológiai innovációja kivételes támogatást nyújt a konyhában végzett tevékenységek során.

Ez a modell valójában maximalizálja a helyet, köszönhetően a kényelmes üvegpolcoknak ahol edények és főzőeszközök tárolhatók; valamint a kampókkal felszerelt csatornának és a tablet-tartónak, amely lehetővé teszi a főzés közben a receptek figyelemmel kísérését.

A fentieken kívül még kapunk egy LED-rendszert, amely megvilágítja a teljes munkafelületet; két USB-portot a mobil eszközök feltöltéséhez és a fotoszintézist serkentő fényt, amely lehetővé teszi egy kis, függő kert kialakítását fűszernövények termesztésére.

Legvégül, ez az elszívó rendelkezik a Circle.Tech technológiával, amelyben a levegő kiáramlása áthalad egy vízszintes szűrő testen, amely a motort lefedi. Ez lehetővé teszi a kiváló teljesítményt a szívás, a szűrés és a csend szempontjából. Meg kell említeni az exkluzív kombinált Carbon.Zeo szűrőt, amely természetes eredetű anyagokat, például zeolitot és aktív szenet használ, és maximális hatékonysággal tartja fogva a szagokat.

Mindezen jó okok miatt a Casa Decor 2019 zsűrije úgy döntött, hogy díjazza a Spazio-t!

FALMEC - Multikomplex Budapest Kft.
Multikomplex Budapest kft.
1211 Budapest Mansfeld Péter utca 27.
tel:  06 1 420 7383 / 112
mobil: 06 30 619 6999

nyitva tartás: H-P: 8:00 - 16:00-ig