28 Június 2018

Hírek – 2018. szeptember

A Falmec az Eurocucina 2018-on bemutatott új termékei közül néhány már szeptembertől megvásárolható. Az élet által inspirált termékek mindegyikét úgy tervezték, hogy azok mindenki igényét kielégítsék és hogy javítsák a mindennapi élet minőségét. A termékeket összekötő fogalmak a dizájn, az innováció, és az olasz minőség. Az okos, funkcionális, és rabul ejtő megoldások a Falmec az emberek és az alkalmazási helységek tulajdonságai iránt érzett hamisítatlan törődéséből fakadnak. Így készülnek ezek az egyedi eszközök, melyenek gyártása során a legapróbb részletekre is gondosan figyelnek, és minden szempontból a tökéletességre törekszenek.

A Gruppo Incasso E.ion® rendszer
A Gruppo Incasso új változata szabadalmaztatott Falmec E.ion® System technológiával van ellátva. A minimalista dizájntrendnek tökéletesen megfelelő beépített elszívó bipoláris ionizáció segítségével tisztítja a levegőt, mely a kültérihez hasonló minőségűvé alakítja a levegőt, csökkenti a kellemetlen szagokat és a káros anyagok mennyiségét (mint például baktériumok, vírusok, pollenek, penész, és atkák). Az ionok hatására boldogabbnak, egészségesebbnek, és sokkal fókuszáltabbnak érezzük magunkat. A Gruppo Incasso E.ion® egy érzékelője folyamatosan figyeli a levegőben jelenlévő szennyeződéseket, és a levegő minőségét a falevél kijelzőn mutatja, mely sárgától (rossz légminőség) zöldig (tiszta levegő) változik. Az elszívó automatikus üzemmódban garantálja otthona lehető legjobb légminőségét.

Spazio
A Falmec Francesco Lucchese által tervezett koncepciója forradalmian új módon mutatja be a modern konyha elgondolását a funkcionalitást és a szépséget ötvözve. Ez az elszívó alapvető fontosságú eszköz a főzés során. A 180 cm hosszú sziget-test teljes hosszúságában elnyúló füstüveg polcain különböző konyhai eszközök tárolhatók, és az elszívón található még fakanál akasztó és egy LED rendszer is, mely bevilágítja az egész munkafelületet. A Spazio rendelkezik egy azelőtt soha nem látott kellékkészlettel és funkciósorral. Az USB portokon keresztül különböző eszközök (mint például tabletek, mobiltelefonok, és MP3 lejátszók) tölthetők, miközben azok folyamatosan keze ügyében vannak; a tablet támogatás segítségével könnyedén használhatja kedvenc alkalmazásait is például ínycsiklandó receptek megjelenítésére. A Spazio Circle.Tech technológiával van szerelve, és akár saját belső kertje (a Falmec jóvoltából) is lehet fűszernövények termesztéséhez.

Vega
A Vega szűrős, plafonra szerelhető elszívót legjobban az arányok aprólékos kidolgozása jellemzi. A Falmec Circle.Tech technológia alkalmazása lehetővé tette egy rendkívül egyszerű és könnyűnek tűnő termék megtervezését, melynek karcsú, többféle kidolgozással is kapható kerete szimmetrikus szakaszokra van osztva, függőleges vonalvezetése vizuálisan harmonikussá és finommá teszik a terméket. Külső kerületén elhelyezkedő szívórésze, valamint az alsó világítópanel felépítési és arányossági megtestesülése alkalmassá teszi bármely konyhai környezetben való esztétikus elhelyezésre.

Levante
A Circle.Tech kollekciójából való Levante lényegre törő geometriájú üveg teste jellegzetes, fekete, illetve fehér színben kapható, és az alsó részen húzódó polírozott acél keretben elhelyezett panel teljes felületén meg van világítva. Az elszívó igény szerint emelhető és leereszthető egy távirányítású motorizált fel/le mozgató rendszernek köszönhetően. Működés közben az elszívó a kívánt magasságig ereszthető, majd kikapcsoláskor a plafonig húzódik vissza.

Virgola No-Drop
A Virgola No-Drop a Design kollekcióból hatékonyan veszi fel a harcot a lecsapódó kondenzáció problémájával, mely különösen gyakori indukciós főzőlapok használatakor. A szabadalmaztatott No-Drop rendszer egy fém keresztlamellás szűrősort alkalmaz a probléma megoldására, melyeken a főzéskor keletkező gőz lecsapódik, és a folyadék egy különleges térben gyűlik össze. A szűrők egy különleges kezelésen esnek át, mely megakadályozza a gőz és a pára vízcseppekké alakulását, és egyenletesen oszlatja el azokat a felületen. Három különböző méretben (60, 90, és 120 cm) lesz kapható, egy nagy hatékonyságú 800 m3/óra teljesítményű motorral, elektronikus vezérléssel, és dinamikus LED világítással, mely az elszívó fényének erősségét a helység hangulatához igazítja.

Alba
Az Alba tervezői, Valerio Sommella és Alberto Saggia, egy minimalista irányzat képviselői, mely tökéletes választás azok számára, akik egy elegáns és diszkrét formájú elszívórendszert szeretnének. Az Alba dizájnt látványosan megkülönbözteti a plafonból kiálló üveg keretszerkezet, míg funkcionális belső részei a matt fehér panel mögött bújnak meg, mely a plafonba tökéletesen beolvad. Az esztétikai összhatás felejthetetlenségét az üvegkeret határozott körvonala garantálja, melynek világítását működés közben LEDsor szolgáltatja, biztosítva a munkafelület optimális látási viszonyait is. A peremen történő elszívás hatékonyan távolítja el a párát a főzőtérből. Az Alba rendkívül flexibilis, többféle motorral kompatibilis, melyek közt megtalálható a Falmec szabadalmaztatott Carbon.Zero plafonba építhető szűrő kitjét alkalmazó keringető rendszer is, valamint választható a panel színe is, a környezet uralkodó színsémájába való illeszkedés érdekében. Az Alba a Design kollekció része.

Quantum
A Falmec bemutatta integrált megoldását, a Quatumot. A Quantum a kvantumfizikából ismert „egy és oszthatatlan” koncepció kifejezése. A Falmec e meghatározásmentén alkotta meg ezt a megoldást, mely tökéletesen integrálja az elszívó- és a főzőtestet. A központi elszívóegységgel szerelt fekete kerámia indukciós főzőlap feletti elszívóegység motorizált üvegszárnyai automatikusan nyílnak és záródnak. A rendszert egy matt fekete acélkeret díszíti, mely körülveszi az elszívórészt és védővonalként is szolgál. A Quantum automatikus üzemmódban a főzőerőnek megfelelően állítja az elszívás sebességét az optimális teljesítmény biztosításának érdekében.

Az ismertetett új termékek 2018 szeptemberétől megvásárolhatók.

I confirm that I have read the above information, I ask to be subscribed to the Newsletter service of Falmec S.p.A. containing information on the latter's products or services, as well as promotions or invitations to events in which it will participate. (read all)

FALMEC - Multikomplex Budapest Kft.
Multikomplex Budapest kft.
1211 Budapest Mansfeld Péter utca 27.
tel:  06 1 420 7383 / 112
mobil: 06 30 619 6999

nyitva tartás: H-P: 8:00 - 16:00-ig