23 Október 2018

Sintesi - German Design Award 2019

A Falmec Sintesi készüléke elnyerte a German Design Award 2019 győztesnek járó díját, mely verseny az innovatív termékeket és projekteket díjazza mind a német, mind a nemzetközi dizájn-színtéren.

A verseny nemzetközi zsűrije magasszintű szakmabeliekből áll, akik képesek felfedezni az egyedi dizájn-trendeket.

A letisztult , geometrikus külsejű Sintesi egy igazi forradalmat képvisel a konyhai elszívás koncepciójának területén.

Egy megoldás, mely teljesen a munkalapba integrált és amely a beszerelt Flap System elnevezésű rendszernek köszönhetően megkönnyíti a konyhai munkát és a tisztítási folyamatokat is.

A Sintesi nem csak a minimalista és modern formatervezésével győzte meg a szakembereket, hanem a magas fokú csendességgel és energiahatékonysággal kombinált kiváló elszívási teljesítményével is.

További előny,hogy az elszívás és főzés „intelligens” kombinációja lehetővé teszi a könnyű beszerelést - amely így nem igényel munkalapot érintő beavatkozást, köszönhetően a rozsdamentes acélból készült keretnek mely körülöleli a testet.

A Sintesi ugyanakkor egy exkluzív kombinált Carbon.Zeo szűrővel rendelkezik amely zeolitot és aktívszenet - természetes anyagokat – használ szűrőnek, hogy megkösse a szagokat és csökkentse a főzés során keletkező párából eredő nedvességtartalmat.

FALMEC - Multikomplex Budapest Kft.
Multikomplex Budapest kft.
1211 Budapest Mansfeld Péter utca 27.
tel:  06 1 420 7383 / 112
mobil: 06 30 619 6999

nyitva tartás: H-P: 8:00 - 16:00-ig