Újdonságok és hírek

hírek: frissítések

23 Október 2018

Sintesi - German Design Award 2019

A Falmec Sintesi készüléke elnyerte a German Design Award 2019 győztesnek járó díját, mely verseny az innovatív termékeket és projekteket díjazza mind a német, mind a nemzetközi dizájn-színtéren.

A verseny nemzetközi zsűrije magasszintű szakmabeliekből áll, akik képesek felfedezni az egyedi dizájn-trendeket.

A letisztult , geometrikus külsejű Sintesi egy igazi forradalmat képvisel a konyhai elszívás koncepciójának területén.

Egy megoldás, mely teljesen a munkalapba integrált és amely a beszerelt Flap System elnevezésű rendszernek köszönhetően megkönnyíti a konyhai munkát és a tisztítási folyamatokat is.

A Sintesi nem csak a minimalista és modern formatervezésével győzte meg a szakembereket, hanem a magas fokú csendességgel és energiahatékonysággal kombinált kiváló elszívási teljesítményével is.

További előny,hogy az elszívás és főzés „intelligens” kombinációja lehetővé teszi a könnyű beszerelést - amely így nem igényel munkalapot érintő beavatkozást, köszönhetően a rozsdamentes acélból készült keretnek mely körülöleli a testet.

A Sintesi ugyanakkor egy exkluzív kombinált Carbon.Zeo szűrővel rendelkezik amely zeolitot és aktívszenet - természetes anyagokat – használ szűrőnek, hogy megkösse a szagokat és csökkentse a főzés során keletkező párából eredő nedvességtartalmat.

Falmec S.p.A. Via dell'artigianato, 42 - 31029 Vittorio Veneto TV - Italia.
Fax 0438 501531 - P.Iva 02344900267 - Reg. Imprese e Cod. Fiscale TV02344900267 - Cap. Soc. € 416.000,00