23 Október 2018

Sintesi - German Design Award 2019

A Falmec Sintesi készüléke elnyerte a German Design Award 2019 győztesnek járó díját, mely verseny az innovatív termékeket és projekteket díjazza mind a német, mind a nemzetközi dizájn-színtéren.

A verseny nemzetközi zsűrije magasszintű szakmabeliekből áll, akik képesek felfedezni az egyedi dizájn-trendeket.

A letisztult , geometrikus külsejű Sintesi egy igazi forradalmat képvisel a konyhai elszívás koncepciójának területén.

Egy megoldás, mely teljesen a munkalapba integrált és amely a beszerelt Flap System elnevezésű rendszernek köszönhetően megkönnyíti a konyhai munkát és a tisztítási folyamatokat is.

A Sintesi nem csak a minimalista és modern formatervezésével győzte meg a szakembereket, hanem a magas fokú csendességgel és energiahatékonysággal kombinált kiváló elszívási teljesítményével is.

További előny,hogy az elszívás és főzés „intelligens” kombinációja lehetővé teszi a könnyű beszerelést - amely így nem igényel munkalapot érintő beavatkozást, köszönhetően a rozsdamentes acélból készült keretnek mely körülöleli a testet.

A Sintesi ugyanakkor egy exkluzív kombinált Carbon.Zeo szűrővel rendelkezik amely zeolitot és aktívszenet - természetes anyagokat – használ szűrőnek, hogy megkösse a szagokat és csökkentse a főzés során keletkező párából eredő nedvességtartalmat.

I confirm that I have read the above information, I ask to be subscribed to the Newsletter service of Falmec S.p.A. containing information on the latter's products or services, as well as promotions or invitations to events in which it will participate. (read all)

FALMEC - Multikomplex Budapest Kft.
Multikomplex Budapest kft.
1211 Budapest Mansfeld Péter utca 27.
tel:  06 1 420 7383 / 112
mobil: 06 30 619 6999

nyitva tartás: H-P: 8:00 - 16:00-ig