22 Január 2019

Spazio - Good Design Award 2018

A Spazio, a Circle Tech-kollekció új páraelszívója - köszönhetően különlegesen innovatív tulajdonságainak - meggyőzte a Good Design Award 2018 zsürijét.

A Francesco Lucchese által tervezett elszívó egy igazi 360 fokos élmény: a konyha életterét díszítő elem, precíz és elegáns vonalvezetéssel; utolsó generációs háztartási gép és nélkülözhetetlen segítőtárs a mindennapi konyhai munkákban.

A 180 cm széles sziget-tartókonzol kézreálló füstüveg polcokkal lett ellátva melyeken rendezett formában tárolhatók a különböző edények és más hasznos konyhai tárgyak, valamint itt található egy kampókkal ellátott cső is mely a konyhai eszközök elrendezésére szolgál, ezen felül pedig a munkafelületet hatékonyan megvilágító LED fényforrást is találunk a készüléken.

A Spazio USB bemenettel és elektromos aljzattal is el van látva ( elektromos készülékek töltéséhez) illetve találunk rajta „tablet-tartót”, hogy bármilyen alkalmazást, vagy akár recepteket isgyorsan megtaláljunk és könnyen felhasználhassunk.

A készülék kialakítása lehetővé teszi, hogy kisebb beltéri illatos vagy fűszernövényeket tároljunk rajta, melyekben a fény hatására erősödik a fotoszintézis.

A Spazio készülékkel a Falmec új tulajdonságokkal ruházza fel a konyhai elszívókat, megerősítve ismét a kiválóság és elkötelezettség szándékát a konyhai élmény javításának útján és ezáltal általában emelve az otthoni mindennapi életminőséget.

I confirm that I have read the above information, I ask to be subscribed to the Newsletter service of Falmec S.p.A. containing information on the latter's products or services, as well as promotions or invitations to events in which it will participate. (read all)

FALMEC - Multikomplex Budapest Kft.
Multikomplex Budapest kft.
1211 Budapest Mansfeld Péter utca 27.
tel:  06 1 420 7383 / 112
mobil: 06 30 619 6999

nyitva tartás: H-P: 8:00 - 16:00-ig