22 Január 2019

Spazio - Good Design Award 2018

A Spazio, a Circle Tech-kollekció új páraelszívója - köszönhetően különlegesen innovatív tulajdonságainak - meggyőzte a Good Design Award 2018 zsürijét.

A Francesco Lucchese által tervezett elszívó egy igazi 360 fokos élmény: a konyha életterét díszítő elem, precíz és elegáns vonalvezetéssel; utolsó generációs háztartási gép és nélkülözhetetlen segítőtárs a mindennapi konyhai munkákban.

A 180 cm széles sziget-tartókonzol kézreálló füstüveg polcokkal lett ellátva melyeken rendezett formában tárolhatók a különböző edények és más hasznos konyhai tárgyak, valamint itt található egy kampókkal ellátott cső is mely a konyhai eszközök elrendezésére szolgál, ezen felül pedig a munkafelületet hatékonyan megvilágító LED fényforrást is találunk a készüléken.

A Spazio USB bemenettel és elektromos aljzattal is el van látva ( elektromos készülékek töltéséhez) illetve találunk rajta „tablet-tartót”, hogy bármilyen alkalmazást, vagy akár recepteket isgyorsan megtaláljunk és könnyen felhasználhassunk.

A készülék kialakítása lehetővé teszi, hogy kisebb beltéri illatos vagy fűszernövényeket tároljunk rajta, melyekben a fény hatására erősödik a fotoszintézis.

A Spazio készülékkel a Falmec új tulajdonságokkal ruházza fel a konyhai elszívókat, megerősítve ismét a kiválóság és elkötelezettség szándékát a konyhai élmény javításának útján és ezáltal általában emelve az otthoni mindennapi életminőséget.

FALMEC - Multikomplex Budapest Kft.
Multikomplex Budapest kft.
1211 Budapest Mansfeld Péter utca 27.
tel:  06 1 420 7383 / 112
mobil: 06 30 619 6999

nyitva tartás: H-P: 8:00 - 16:00-ig